nl  |  en

Extra diensten

Puntentelling

De huurprijs van een zelfstandige woning wordt vastgesteld aan de hand van een puntensysteem, ook wel bekend als "puntentelling". Gezien er veel regels en uitzonderingen zijn, is het raadzaam dit door specialisten te laten uitvoeren.

De huurprijs die je voor een woning mag vragen, wordt bepaald door het aantal punten dat aan de woning is toegekend. Een hoger puntenaantal resulteert in ene hogere maximale huurprijs. Factoren die het puntenaantal kunnen verhogen, zijn een gunstig energielabel, een hoge WOZ-waarde en een ruim woonoppervlak. Wilt u weten hoeveel punten jouw huurwoning scoort? Vraag dan een huurprijscheck bij ons aan.

 

Tarieven

Desk puntentelling 

Beschikt u zelf over alle documentatie zoals een plattegrond, energielabel en ben u op de hoogte over welke apparatuur de woning beschikt, kunnen wij een puntentelling voor u maken zonder dat wij zelf langs hoeven bij de woning.

€75 excl. BTW

 

Puntentelling op locatie 

Beschikt u niet over alle documentatie van de woning, gaan wij graag voor u langs op locatie. Zo kunnen wij zelf de afmetingen opnemen van de woning en kunnen wij zien over welke apparatuur de woning beschikt. 

€175 excl. BTW

 

Bent u nog geen klant bij ons? Geen enkel probleem, uiteraard kunnen wij een puntentelling voor u maken.

€250 excl. BTW