nl  |  en

Uw gehele portefeuille op één plek

Huurdersinformatie Direct contact opnemen

Arrow down
Geestgaerde, Naaldwijk
Maison de Fleur, Rotterdam
Maashaven, Rotterdam
1e Lieven de Keylaan, Eindhoven
Pegasusstraat, Den Haag

Volledig onbezorgd beleggen 

Maison Management zorgt voor uw woningen én uw huurders.  Wij begrijpen dat u voor ieder type onroerend goed in uw portefeuille, van woningen tot winkels en bedrijfspanden op zoek bent naar de juiste partij voor de zorg en het beheer zodat u een tevreden huurder behoudt.  Een prettige relatie met de huurder betekent immers goed contact over onderhoud aan de woning en de juiste financiële afwikkeling.

Wouter Veldink
Wouter Veldink

Directeur

wouter@maisonmanagement.nl
088-0089200

Uw gehele portefeuille wordt ondergebracht bij een vaste account manager. Maison Management neemt u het administratief-financiële en technische beheer uit handen en zal u fiscaal kunnen verantwoorden. Daarnaast zijn wij onafhankelijk en niet gebonden aan een intern onderhoudsteam zodat er altijd de keuze zal worden gemaakt voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding. 

Meer over ons

Snel antwoord op uw vraag?

Natuurlijk is uw accountmanager altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en veelal kunt u alle informatie rondom uw vastgoed vinden in het online portaal. We hebben een aantal vragen en antwoorden voor uw gemak op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.

Alle inkomsten en uitgaven inzichtelijk

We hanteren een transparante werkwijze. U kunt op elk gewenst moment inloggen op uw online portaal en hier alle gegevens en de status van uw woningen raadplegen. U vindt hier alle documentatie en gemaakte afspraken over uw objecten die bij ons in beheer zijn terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huurovereenkomst, gegevens van huurders en de meest recente afrekening. Via het portaal kijken zowel u als de huurder mee met alle werkzaamheden die we verrichten. Heeft de huurder een achterstand? Dan ziet u ook welke stappen wij ondernemen en wanneer hij of zij de achterstand heeft ingehaald.

Vraag een demo aan

Nooit meer dubbel werk

Bij een grote portefeuille verzorgen wij voor u de financiële boekhouding. De uitwisseling van de inkoop- en verkoop facturatie brengen wij voor u onder in Exact Online. U en uw accountant krijgen hier rechtstreeks toegang tot. Zo hoeven deze gegevens niet nog eens ingevoerd te worden en heeft u de cijfers paraat. Deze gegevens kunnen worden geëxporteerd en samengevoegd in uw eigen administratie en kunnen direct worden gebruikt voor uw belastingaangifte.

visual belegger

Geen omkijken meer naar uw vastgoedportefeuille

Vraag een demo aan Vraag brochure aan

placeholder

Uw volledige portfolio op één centrale plaats

Maison Management maakt beleggen in onroerend goed eenvoudig en plezierig. Of u nu een grote portefeuille heeft of enkele woningen bezit: onze werkwijze past naadloos bij elk type belegger. Maak nader kennis met onze services via onze brochure waarin onze dienstverlening uitgebreid staat beschreven. Wij nodigen u van harte uit vrijblijvend verder te praten en de mogelijkheden te bespreken. 

Diensten voor nieuwbouw

form Image

Stuur ons een bericht

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms